Cum să tratăm herpes acasă

Cum să tratăm herpes acasă

includem produse pe care credem că sunt utile pentru cititorii noștri. Dacă cumpărați prin link -uri de pe această pagină, este posibil să câștigăm un mic comision. Iată procesul nostru.

Herpes este o infecție care provine din virusul herpes simplex. Deși în prezent nu există leac, există unele tratamente, inclusiv remedii la domiciliu, care pot ajuta la ameliorarea simptomelor.

Simptomele herpes includ plățile pe piele. Infecția afectează de obicei gura, organele genitale și zona anală.

Există două tipuri de virus herpes simplex: virusul herpes simplex 1 (HSV-1) și virusul Herpes simplex 2 (HSV-2). Atât HSV-1, cât și HSV-2 pot provoca herpes genitale, dar numai HSV-1 provoacă herpes oral.

Acest articol discută mai multe remedii la domiciliu care pot ajuta o persoană să gestioneze simptomele herpesului, împreună cu unele opțiuni pentru unde să cumpărați articole. De asemenea, va acoperi prevenirea și când va vedea un medic.

Vă rugăm să rețineți că scriitorul acestui articol nu a încercat aceste produse. Toate informațiile prezentate sunt bazate pe cercetare și corecte în momentul publicării.

comprese

O compresă caldă sau rece poate ușura durerea și mâncărimea unei leziuni de herpes. Aplicarea căldurii în zona din jurul buzelor poate opri, de asemenea, blisterele să se formeze în timpul unei infecții cu herpes oral.

O compresă rece este ușor de făcut acasă. Înfășurați o flanelă în jurul unui pachet de gheață și aplicați -l în zona dureroasă.

Cu toate acestea, nu aplicați pachetul de gheață direct pe piele. De asemenea, este recomandabil să spălați ușor zona cu apă sărată.

În plus, potrivit Academiei Americane de Oftalmologie, compresele reci pot fi benefice dacă o persoană are herpes ochi, deoarece poate reduce durerea, inflamația și umflarea care apare în zona capacului.

miere

Un studiu 2019 sugerează că aplicarea mierii de kanuka poate fi la fel de eficientă în tratarea herpesului oral ca aplicarea cremelor antivirale.

În studiu, a fost nevoie de 8 Zile pentru ca rănile să se vindece cu cremă antivirală și 9 zile cu miere. Cu toate acestea, herpesul oral se poate îmbunătăți în decurs de 1-2 săptămâni fără tratament, iar studiul nu a inclus un grup care nu a primit tratament.

, de asemenea, nu este clar dacă proprietățile potențiale de vindecare sunt unice pentru Kanuka Honey Honey sau dacă ar fi prezenți în orice tip de miere.

de unde să cumpere

oamenii pot achiziționa kanuka miere de la diverse companii online. Mai jos este un exemplu.

tahi kanuka miere

Această miere crudă de kanuka provine din florile albe ale copacului kanuka din Noua Zeelandă.

Compania afirmă că mierea sa crudă este 100% naturală, nepasteurizată și nu conține apă adăugată, zahăr, substanțe chimice sau conservanți.

În plus, Tahi afirmă că produce această miere 100% etic și durabil. Sediul companiei folosește 100% energie solară, iar mierea este negativă în carbon și biodiversitate pozitivă.

Toate profiturile din vânzarea acestei miere merg direct la proiecte de conservare, comunitate și cultură.

La momentul publicării, Tahi Kanuka Honey avea un preț de listă de aproximativ 35 USD.

Cumpărați acum

usturoi

Studiile mai vechi sugerează că usturoiul poate avea proprietăți care pot scădea activitatea din Mai multe viruși, inclusiv ambele tipuri de HSV.

Unele studii sugerează că allicina, un compus în usturoi, poate fi eficientă împotriva HSV. Cu toate acestea, nu există dovezi clare care să sugereze că usturoiul poate preveni, vindeca sau trata herpes.

În timp ce usturoiul poate avea proprietăți eficiente împotriva HSV, cercetarea notează că usturoiul conține compuși volatili de sulf organic. Acești compuși pot provoca arsuri atunci când o persoană folosește usturoi crud pe piele. Autorii raportează că arsurile pe picioare sunt frecvente.

Oamenii ar trebui să ia în considerare cu atenție riscul de arsuri atunci când folosesc usturoi crud topic pe pielea lor și în jurul membranelor mucoase, cum ar fi ochii, buzele și nasul. Dacă o persoană experimentează orice iritație, ar trebui să întrerupă utilizarea și să spele bine zona imediat.

Există diferite modalități de utilizare a usturoiului, inclusiv mâncarea usturoiului proaspăt și luarea de capsule de usturoi.

unde Pentru a cumpăra

diverse companii vând online capsule de usturoi și pastile. Următorul este un exemplu.

Nature’s Bounty usturoi 2000 mg

Aceste tablete sunt fără miros și au o acoperire enterică. Compania spune că acoperirea enterică menține tabletele intacte până când ajung la intestinul subțire.

Fiecare tabletă conține 400 de miligrame (mg) de extract de usturoi, pe care bounty -ul naturii afirmă este echivalent cu 2000 mg de usturoi proaspăt. Compania recomandă oamenilor să ia o tabletă de până la trei ori pe zi cu mâncare.

La momentul publicării, Nature’s Bounty usturoi 2000 mg avea un preț de listă de aproximativ 26 USD.

Magazin acum

Vitamine

Diverse vitamine pot ajuta la protejarea organismului împotriva virusului și la ameliorarea simptomelor.

infecțiile cu herpes sunt mai susceptibile să reapară dacă o persoană are niveluri scăzute de vitamina D. Vitamina D poate proteja organismul împotriva infecției prin îmbunătățirea unei părți a sistemului imunitar.

Proprietățile antioxidative ale vitaminei E pot reduce stresul pe care infecțiile, cum ar fi herpes șansa de infecție.

Cercetătorii efectuează în prezent studii clinice folosind vitamina E împotriva herpesului.

Există, de asemenea, cercetări în curs de desfășurare a proprietăților antivirale ale vitaminei C. Studii retrospective sugerează că vitamina C orală în combinație cu antivirale Tratamentul poate reduce reapariția keratitei herpes simplex, o infecție a corneei rezultate din HSV.

de unde să cumperi

companii și site -uri web care vând suplimente de vitamine includ:

Încapsulări pure d3 (vegane) lichid

Această tinctură de vitamina D3 este lipsită de gluten și organisme modificate genetic (OMG) și potrivite pentru vegetarieni și vegani.

Încapsulări pure afirmă că acest produs poate ajuta la îmbunătățirea sănătății cardiovasculare și imune și de a sprijini funcția osului, prostatei și colonului.

Mărimea de servire a acestei tincturi este de 5 picături. Fiecare porție conține 25 de micrograme (MCG) de vitamina D3.

la momentul publicării, lichidul Pure Encapsulations D3 (Vegan) a costat 33,20 USD.

Cumpărați acum

Garden of Life Cod de vitamine Vitamina produsrecenzie.top E 60 Capsule

Aceste capsule de vitamina E brute nu conțin OMG, lianți sintetici, umpluturi sau arome artificiale. Ingredientele suplimentare ale acestui produs includ vitaminele solubile în grăsimi A, D, K și Selenium.

Garden of Life spune că aceste suplimente de vitamine pot ajuta la susținerea sănătății ochilor și imunității.

Compania Recomandă oamenii să ia două capsule zilnic, fie cu sau fără mâncare. De asemenea, o persoană poate rupe capsulele și poate adăuga pulberea la băuturile sale.

Fiecare dimensiune de porție are următoarele fapte nutritive:

 • Vitamina A: 900 McG
 • Vitamina D: 50 mcg
 • Vitamina E: 125 mcg
 • Vitamina K: 72 McG
 • Selenium: 61 McG

  În momentul publicării, Garden of Life Code Vitamin Cod brut Vitamina E 60 Capsule aveau un preț de listă de 28,99 USD.

  Magazin acum

  Nordic Naturals Vitamina C Gummies

  Acestea Gumele de vitamina C sunt potrivite pentru persoanele care au 4 ani și mai mari. Gumele sunt vegetariene, vegane și fără OMG.

  natural nordic afirmă că aceste gumii pot avea proprietăți antioxidante care ar putea ajuta la susținerea sistemului imunitar al unei persoane.

  Compania recomandă oamenilor să ia două gumme pe zi cu mâncare. Fiecare gumm conține 250 mg de vitamina c.

  la momentul publicării, nordic Naturals Vitamina C Gummies a costat 13,45 USD. De asemenea, compania oferă un serviciu de abonament care reduce costul produselor sale.

  Cumpărați acum

  geluri

  pentru herpesul genital, aplicarea jeleului de petrol pe zona afectată poate reduce disconfortul asociat cu urinarea. Este important să spălați mâinile atât înainte, cât și după aplicarea jeleului.

  Profesioniștii medicali pot recomanda, de asemenea, geluri de rețetă sau unguente pentru focare de herpes.

  de unde să cumpărați

  Vaseline este un brand comun care vinde jeleu petrolier în multe magazine și online.

  vaseline 100% jeleu petrolier pur

  O persoană poate achiziționa vaseline online prin Amazon.

  [ În plus, Jeleul Petrolului creează o barieră între pielea și elementele exterioare.

  În momentul publicării, Vaseline are un preț de listă de aproximativ 12,50 USD.

  Magazin acum

  Schimbări dietetice

  Timp de secole, oamenii au folosit rodie ca remediu la domiciliu pentru infecție. Pomegranța conține zinc, care poate ajuta la reducerea infecțiilor cu herpes.

  rodie conține, de asemenea, proprietăți antibacteriene, antiinflamatorii și antioxidante. Aceste proprietăți pot susține sistemul imunitar.

  Alte recomandări dietetice includ:

 • Creșterea aportului de aminoacizi lizină, deși dovezi cu privire la eficacitatea sa sunt mixte
 • Evitarea argininei aminoacidului
 • Evitarea fumatului excesiv și a consumului de vin roșu și cofeină
 • Identificarea și eliminarea produselor alimentare care provoacă alergii

Proteina de soia, alune, nuci și pești sunt toate surse bogate de arginină. Avocado, pui, brânză de căsuță și carne de porc sunt toate sursele de lizină.

suplimente

Un studiu mai vechi sugerează că următoarele suplimente pot fi eficiente la controlul simptomelor herpes:

 • Adenozină monofosfat
 • Balm de lămâie
 • Vitamina C
 • Vitamina E

Într -o revizuire din 2017, experții au descoperit că luând un minim de 1 gram de lizină pe zi, În combinație cu o dietă scăzută de arginină, poate ajuta oamenii să -și gestioneze simptomele.

Verificați întotdeauna cu un medic înainte de a lua suplimente. Aceștia pot interacționa cu alte medicamente sau pot avea efecte negative.

Administrația pentru alimente și droguri (FDA) nu monitorizează suplimentele, deci nu este întotdeauna posibil să știm exact ce conține un produs.

de unde să cumpărați

Companiile care stochează suplimentele de lizină includ:

CVS farmacie l-lizină caplet 1000 mg

Aceste caplet sunt potrivite pentru vegetarieni și lipsiți de alergeni precum drojdie, grâu, gluten, lapte, și lactoză.

CVS Farmacie afirmă că aceste caplet pot ajuta la sprijinirea pielii sănătoase, a producției de colagen și a întreținerii țesuturilor.

Compania recomandă să ia un capt pe zi pe stomacul gol. Fiecare caplet conține 1000 mg de L-Lysine.

La momentul publicării, CVS Pharmacy L-Lysin Caplets 1000 mg Cost 10,29 USD