Deci, este destul de dificil să faceți față tuturor acestor probleme din faza inițială.

Deci, este destul de dificil să faceți față tuturor acestor probleme din faza inițială.

Mersul pe jos ajută la limpezirea minții, la pierderea în greutate, la sănătatea cardiovasculară și la întărirea mușchilor. Acesta este un exercițiu perfect cu care să începeți regimul de antrenament dacă doriți să pierdeți în greutate, dar nu știți prea bine cum să procedați.

Unul dintre beneficiile majore ale mersului pe jos regulat pentru a vă ajuta să pierdeți în greutate este că o puteți face oriunde și oricând, fără niciun echipament special, în afară de o pereche de pantofi sensibili și confortabili, îmbrăcăminte sensibilă (și un player MP3 pentru divertisment, vă face plimbările sunt mai plăcute, de asemenea, puteți lucra sau studia în timp ce mergeți. Dacă studiați un curs de studiu, atunci îl puteți transfera pe playerul MP3 și puteți asculta partea care poate fi citită a studiului în timp ce mergeți sau ascultați cărți audio și muzică) . Veți descoperi că cel mai bine ar fi să puneți articole de îmbrăcăminte largi, deoarece mersul pe jos vă va face cald. Dacă purtați haine largi, atunci vă este mai ușor să le scoateți în timp ce mergeți. Când te uiți la pantofi, depinde de ce https://produsrecenzie.top/ fel de mers pe jos vei face, doar mersul general și mersul rapid, atunci o pereche de antrenori de alergare vă va descurca bine, dar dacă plănuiți să mergeți pe distanțe mai lungi sau pe drumeții, atunci ar putea fi mai bine să investești într-o pereche de pantofi de mers sau cizme care să-ți ofere articulației gleznei un pic de susținere suplimentară în timp ce mergi. Când faci drumeții sau mergi pe distanțe lungi, poate ar trebui să păstrezi crema de protecție solară și o pălărie, amintindu-ți că 11:00 – 15:00 este cea mai tare parte a zilei.

Sursa imagine: caloriesburnedwalkinghq.com

Cele mai importante trei echipamente de care veți avea nevoie dacă mergeți pe distanțe lungi sunt un telefon mobil pentru situații de urgență și un fluier. Dacă sunteți în afara domeniului de semnal al telefonului mobil, atunci puteți sufla pentru a atrage atenția. Suflați-l întotdeauna de șase ori consecutiv; acesta este un semn că aveți probleme pentru oricine din jur care aude fluierul. De asemenea, aveți nevoie de o sticlă plină cu apă proaspătă, curată și răcoritoare dacă mergeți mai mult de 15 minute la un moment dat. Pentru drumeții, un tort Kendal Mint nu ar fi ratat, de asemenea. Puteți cumpăra tortul de la orice magazin bun de mers pe jos sau vă puteți face singur. Reteta o vei gasi pe internet. Dar, pe scurt, ai nevoie doar de 1 lb de zahăr, ¼ pt. lapte și 2-3 lingurițe de esență de mentă. (Ciocolata pentru acoperire este optionala). Aceasta este, de asemenea, o activitate pe care o poți face cu copiii în timpul vacanței școlare pentru a-i ține ocupați și a te pregăti pentru o plimbare în familie pe dealuri împreună.

De ce să începi o rutină de exerciții de mers pe jos?

Oamenii folosesc mult mai mult mersul pe jos în aceste zile pentru a-și ajuta rutinele de pierdere în greutate. Mersul pe jos timp de aproximativ 150 de minute pe săptămână poate fi împărțit în atât de multe moduri pentru a fi mai ușor pentru tine. 30 de minute pe zi timp de 5 zile pe săptămână vă vor oferi inimii dvs. antrenamentul perfect. Desigur, puteți întrerupe plimbările până la 15 minute de două ori pe zi timp de 5 zile. Veți descoperi că mersul pe jos este una dintre modalitățile prin care vă puteți încuraja copiii să facă exerciții de minim o oră pe zi. Popularitatea acestui exercițiu crește din ce în ce mai mult. Vei descoperi că acesta este un exercițiu pe care îl poți face cu toată familia și să te distrezi în același timp. Când dezvoltați o rutină de mers pe jos, aceasta vă va permite să lucrați la următoarele:

Arderea caloriilor este un plus major pentru a merge puțin pe jos în fiecare zi.Pierderea în greutate vine din mers pe jos și din arderea caloriilor.Veți descoperi că vă veți reduce nivelul de colesterol.Suferiți de hipertensiune arterială, veți descoperi că tensiunea arterială va scădea.Nivelul tău de fitness va crește cu cât vei alege să mergi mai mult pe jos.Creșterea rezistenței osoase este un plus, mai ales pe măsură ce începi să îmbătrânești în anii tăi.

Beneficiile pozitive ale mersului pentru a ajuta la pierderea în greutate.

Veți descoperi că mersul pe jos nu încurajează arderea unei cantități uriașe de calorii, dar există și alte beneficii care merită luate în considerare, cum ar fi:

Vei arde un procent mai mare de grăsime corporală în comparație cu alte exerciții.Îți vei crește nivelul de sănătate și fitness.Nivelurile de energie și rezistență vor crește, permițându-vă să mergeți mai departe.Scăderea riscurilor pentru sănătate, cum ar fi osteo-artrita, boli de inimă, accident vascular cerebral, hipertensiune arterială, obezitate și multe altele.Ușor de făcut și de a participa singur sau cu toată familia și prietenii tăi.Distracție atât cu prietenii, cât și cu colegii de afaceri.Fără echipament în afară de încălțăminte și îmbrăcăminte sensibilă (și poate un MP3 Player).O modalitate excelentă de a scăpa de stres și de a rămâne sănătoși este mersul pe jos.

Mai jos este un grafic care vă poate oferi câteva îndrumări generale pentru a vă oferi o idee aproximativă despre modul în care sunt arse caloriile de scădere în greutate.

Simptome Rece Gripa
Febră Rar Caracteristic, ridicat(100-102°F); durează trei-patru zile
Durere de cap Rar Proeminent
Dureri generale, dureri Uşor Ca de obicei; adesea severă
Oboseală, slăbiciune Destul de blând Poate dura până la două până la trei săptămâni
Epuizare extremă Nu Devreme și proeminent
Nas înfundat Uzual Uneori
Strănut Ca de obicei Uneori
Durere de gât Uzual Uneori
Disconfort toracic,Tuse Ușoară până la moderată;
Complicații Congestia sinusurilorsau durere de urechi Bronșită, pneumonie;poate pune viața în pericol
Prevenirea Nici unul Vaccinarea anuală; Symmetrel, Flumadine sau
Tratament Numaiameliorarea simptomelor Symmetrel, Flumadine, Relenza,sau Tamiflu în 24-48 de oredupă debutul simptomelor

Deci ce mai aștepți? Începe-ți rutina de mers pe jos, slăbește și, cel mai important, distrează-te.

Dacă veți căuta cel mai bun plan de dietă și cea mai bună rutină de fitness, există numeroase sugestii și sfaturi pe care le puteți obține online, dar care este dezavantajul acestor planuri și trucuri este că iau în considerare un grup în masă de oameni în timp ce pregătesc aceste rutine și există nu există niciun spațiu pentru nevoile și așteptările specifice ale unui individ la nivel personal.

Aceasta este cauza principală a eșecului de care suferă majoritatea oamenilor, în ciuda scarificării pe termen lung la prăjituri și alte mese dorite și rutină de fitness hardcore. Așa că, pentru a face față tuturor acestor preocupări aici, am venit cu cel mai eficient plan de dietă și rutină de fitness, care este cea mai bună pentru tine.

Sfaturi pentru a crea cel mai bun plan de dietă pentru tine

Urmați o rutină de dietă care funcționează pentru dvs

Unul dintre motivele comune din spatele eșecului multor rutine de dietă bine planificate pe termen lung este că aceste planuri sunt adesea create de influența altor persoane care au reușit să-și reducă greutatea la un nivel semnificativ cu aceeași rutină.

Dacă vrei să obții un rezultat pozitiv și nu vrei să-ți pierzi timpul și efortul, atunci încetează să practici acest tip de imitație pentru că ceea ce funcționează pentru alții nu este neapărat va funcționa și pentru tine.

Toată lumea are un stil de viață specific sau o rutină de viață de zi cu zi, o stare personală de sănătate și alți factori vitali. Deci, o dietă planificată pe baza acestor factori speciali este în mare parte numai pentru acea persoană.

Da, alții pot învăța ceva din călătoria lor, dar numai dependența de alte rutine ale planului de dietă oferă o invitație la eșec. Prin urmare, luați în considerare această regulă în rutina dvs. de slăbire pentru a obține rezultatul dorit cât mai curând posibil.

Pregătește o anumită rutină de dietă pe care o consideri fezabilă să o urmezi chiar și pe termen lung. Faceți din când în când modificările necesare pentru a obține cel mai bun rezultat posibil din modificările dvs., care vor avea acces la ceea ce funcționează de fapt pentru dvs. și ce nu. În acest fel, îți poți asigura cea mai bună rutină de dietă posibilă.

Asigurați-vă că luați în considerare deficitul de calorii în rutina dvs. de dietă

Ca ființă umană, corpul nostru are nevoie de un anumit nivel de energie în fiecare zi pentru a trăi și pentru a ne desfășura activitățile de zi cu zi la un alt nivel. Această energie este produsă din cantitatea de calorii pe care o consumi într-o zi prin funcția de metabolism a organismului.

Nivelul mediu de calorii care este o necesitate pentru supraviețuirea unei persoane, cunoscut sub numele de nivel de menținere a caloriilor. Deci, dacă ținta dvs. este pierderea în greutate, atunci ar trebui să mențineți un deficit în acest punct special, adică LMC, în caz contrar, întreaga rutină de dietă va eșua, indiferent cât de mult lucrați pentru a avea succes.

Nivelul de întreținere a caloriilor variază de la persoană la persoană, în funcție de vârsta, sexul, nivelul de activitate fizică și starea personală de sănătate, precum și rata metabolică.

Deci, cu cât este mai activ stilul de viață al unei persoane, va fi mai mare nivelul de LMC. Pe de altă parte, persoanele care sunt mai puțin active în viața lor la nivel fizic, valoarea sau necesitatea lor CML va fi mai mică.

O modalitate ușoară de a calcula nivelul de menținere a caloriilor este să vă înmulțiți greutatea corporală actuală cu 14 și 18. Persoanele care au un metabolism rapid și sunt foarte active în stilul lor de viață ar trebui să ia în considerare valoarea mai mare (18) a acestui interval pentru a-și calcula CML. .

Din nou, persoanele al căror metabolism este lent și sunt mai puțin active din punct de vedere fizic ar trebui să ia sfârșitul inferior (14) al intervalului. Cei care nu sunt siguri de factorii lor metabolici sau de alți factori ar trebui să ia un număr mijlociu din acest interval pentru a-și calcula CML.

Odată ce îți vei da seama de nivelul tău de menținere a caloriilor, atunci calea ta spre pierderea în greutate va fi puțin mai ușoară, deoarece acum vei cunoaște limita zilnică a dietei. Potrivit experților, o reducere de 20% față de nivelul zilnic de LMC este cea mai bună pentru a reduce greutatea cu succes dacă aveți un plan de dietă.

Totuși, asigură-te că alimentele pe care le consumi sunt pline de nutriție, astfel încât sănătatea ta internă să nu fie îngreunată în niciun fel.

Cunoaste-te

Pentru a concepe un plan de dietă corect pentru tine, care să poată lucra în favoarea ta, este foarte important să începi cu o planificare adecvată, examinându-te amănunțit. În acest context, este foarte important să te cunoști pe tine însuți.

Pentru a dezvolta un plan de dietă perfect, puneți-vă câteva întrebări cheie, deoarece acesta vă va ascuți întregul program de dietă într-un mod mult perfect. La început, întreabă-te despre programul tău de dietă pe care probabil îl vei urma în planul de dietă.

Acest lucru este foarte important, deoarece, pe baza programului dvs. de alimentație, puteți împărți cu ușurință programul caloric al întregii zile pe care îl veți mânca într-o singură zi. De exemplu, unora le place să mănânce doar de trei ori pe zi, în timp ce unii preferă să mănânce de șase sau opt ori pe zi, astfel încât limita lor zilnică de calorii va fi împărțită.

Rămâneți gata cu grupul dvs. de sprijin sau grupul de încurajare, care este vital pentru a face față dificultăților din prima zi. A urma o dietă sănătoasă și un obicei de antrenament este o muncă foarte grea, deoarece cu această nouă rutină se va produce o schimbare dramatică în vechea ta rutină de zi cu zi.

Deci, este destul de dificil să faceți față tuturor acestor probleme din faza inițială. Cu toate acestea, pentru a-i face față, asigură-te că ți-ai informat deja prietenii și membrii familiei că din această zi ești pe cale să iei o rutină de dietă sănătoasă, astfel încât, chiar și din greșeală, nimeni să nu desfășoare activități care să-ți saboteze scopul.

Dintr-o dată nu poți înceta să mănânci tot ceea ce este deși nesănătos pentru tine, dar papilele tale gustative nu le pot rezista brusc. De asemenea, pentru a rămâne cu această călătorie de dietă, pe termen lung, este important să-ți faci niște planuri realiste pe care să le urmezi până la sfârșit până când îți atingi obiectivul.

Rezervă anumite părți din limita zilnică de calorii pentru un tratament special care te poate face să te simți mulțumit. Așa cum poți lua în considerare să mănânci o gustare sau o mâncare pe gustul tău într-o zi care nu depășește cele 100 de calorii din limita ta zilnică. Pentru a calcula valoarea calorică a alimentelor pe care o veți mânca într-o zi în timpul dumneavoastră special de tratare.

Toată lumea are o limită fizică specială pentru antrenamente sau orice altă activitate fizică. Deci este foarte important să aveți o idee clară cu privire la limita corpului dumneavoastră fizic. În consecință, vă puteți planifica rutina zilnică de exerciții și, odată ce vă simțiți confortabil în ea, puteți crește limita pentru a asigura rezultate mult mai rapide.

Măsurați-vă porția de masă pentru a evita manipularea porțiilor

Este foarte important să ai o idee clară cu privire la mărimea porției în termeni de calorii pentru a evita supraalimentarea sau deteriorarea planului de dietă conceput. Pentru a vă respecta planul de dietă, trebuie să pregătiți o anumită porție de masă pe care o consumați într-o zi.

Aceasta ar trebui să includă mesele pe care le consumați în casă și chiar afară, ca într-un restaurant. Acasa, pentru a-ti calcula marimea portiei poti lua ajutorul unei linguri, castron sau cana si foloseste zilnic aceleasi ustensile pentru masurarea portiei.

Porțiunea măsurată din dietă conține câte calorii este, de asemenea, un lucru important de care trebuie să știți. Pentru aceasta, poți lua ajutorul unui site online sau al unei aplicații mobile care poate calcula cu ușurință valoarea calorică a alimentelor pe care le consumi într-o zi.

În acest fel, chiar și atunci când vei ieși la o cină sau o ieșire cu mâncarea care va fi servită în farfurie, vei avea o idee clară cu privire la numărul de calorii care te va împiedica să-ți manipulezi dimensiunea porției, deși este preferata ta. reteta de pui, curry de peste, branza, paste, etc.

Urmează trucuri pentru a te descurca cu pofta dulce

Nu poți rezista brusc poftei tale de dulce, ceea ce este o condiție normală, chiar dacă ești la o dietă strictă. Cu toate acestea, cu câteva trucuri inteligente, vă puteți satisface chiar și această nevoie fără a vă afecta planul de dietă sau limita zilnică de calorii într-un mod foarte sănătos.

Pentru a-ți face față poftei de zahăr, fie seara, fie noaptea târziu, trebuie să iei în considerare câteva opțiuni sănătoase ca prima ta alegere. Ca în loc să mănânci prăjitura sau dulciurile preferate de ciocolată, poți prefera să mănânci un fruct dulce și delicios, care este sursa naturală și sănătoasă de zahăr.

Puteți mânca un pepene proaspăt sau struguri sau un măr adăugând puțin unt de arahide. În acest fel, vă puteți pregăti propria opțiune specifică de dietă sănătoasă în loc să vă predați dorințelor pentru alimentele nesănătoase cu zahăr, care nu sunt doar un obstacol în dieta dvs., dar valorile lor de sănătate sunt foarte scăzute și pot cauza multe probleme cronice de sănătate, cum ar fi rezistență la insulină, diabet etc.

Sfaturi pentru a crea cea mai bună rutină de fitness pentru tine

Acum, odată ce ați terminat cu planificarea dietei, pentru a vă asigura un rezultat de lungă durată în obiectivul dvs. de pierdere în greutate sau chiar rezultate pe tot parcursul vieții, cu consecvența acestor rutine, este timpul să vă căutați rutina de fitness. Atât planurile de dietă, cât și rutina de fitness sunt interdependente

Fiecare dintre ele se completează pe altele și fără o dată existența celuilalt este cu greu posibilă. Așadar, trebuie să creați o anumită rutină de exerciții, luând în considerare mulți factori care vă afectează pe dvs. și viața, pentru a vă asigura o pierdere mai rapidă în greutate și pentru a o menține, de asemenea.

Pregătește-ți o rutină de exerciții echilibrate

Așa că, pentru a începe cu cea mai bună rutină de fitness posibilă, care poate funcționa practic pentru dvs., pregătiți o rutină de exerciții echilibrată, așa cum este ghidată și definită de Departamentul de Sănătate și Servicii Umane din SUA.

Acest ghid definește rutina săptămânală de antrenament pentru fiecare adult. Cu toate acestea, pentru adulții în vârstă, pot exista unele schimbări în funcție de starea lor individuală de sănătate, deoarece riscul de cădere rămâne ridicat la acest grup de persoane.

Acesta sugerează practicarea a minimum 150 de minute de exerciții aerobice moderate într-o săptămână, care vor consta în antrenament de 30 de minute pentru fiecare dintre cele cinci zile.